HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Forum Baru Southern Wheel Motorsports
Tue Nov 22, 2011 5:22 pm by Admin
[size=18]Assalamualaikum Dan Salam 1 Southern Wheel Motorsports

Di sini saya ingin mengumumkan bahawa kita akan meggunakan forum baru di



http://www.southernwheel.org/v2/



Saya akan memindah thread-thread lama di forum baru tersebut,untuk itu,kepada semua,saya inginkan kerjasama dari anda semua supaya daftar di


http://www.southernwheel.org/v2/


Sekian,terima kasih

http://www.southernwheel.org/v2/

Comments: 0
FORUM WILL BE CLOSED FOR RENOVATION
Thu Nov 04, 2010 7:51 pm by Mayat
Salam 1 SW..

PERHATIAN! PIHAK WEBMASTER AKAN MENUTUP FORUM UNTUK KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN PADA 1 TARIKH YANG AKAN DIBERITAHU KELAK. PENYELENGGARAAN INI ADALAH BAGI PERSEDIAAN MENYAMBUT 2011.

SEKIAN..

Comments: 1
Project Announcement
Wed Apr 22, 2009 7:53 pm by Mayat
Any SW Project Will Be Announce Here


Comments: 11
Top posters
Jao
 
Mayat
 
Jawa Evo
 
KaiyumSW
 
amOy
 
misz ila
 
ein
 
bulan2150
 
aRe-Jack
 
eila_punk
 
Latest topics
» Gambar Convoi Ke Marina Cove Resort Perak 18~19~20 jun 2010
Fri Feb 03, 2012 1:30 pm by giatream

» Forum Baru Southern Wheel Motorsports
Tue Nov 22, 2011 5:22 pm by Admin

» Osiris For Men Cheap Shoes
Sun Jul 31, 2011 7:01 pm by Guest

» USA & Canada Flower Delivery
Sun Jul 31, 2011 4:10 am by Guest

» hippie dating dating milwaukee speed
Fri Jul 29, 2011 7:23 pm by Guest

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
Fri Jul 29, 2011 12:50 pm by Guest

» adult finder friend houston in man seeking woman dating site single free search
Fri Jul 29, 2011 9:48 am by Guest

» Viagra Generico. viagra para hombres
Thu Jul 28, 2011 4:56 pm by Guest

» He didn; t have any problems whatsoever.
Thu Jul 28, 2011 10:10 am by Guest


Share | 
 

 half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 37
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 11:19 am

yerr kot nak ikut singapore..... sbb tu org singpore beli keta mahal2 kan.... sbb dier tau x leh pakai lama.... abis bayar jerrr jual semula.... Question abis org yg x berapa nak senang ni susah la... Nanes Nanes
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
avatar

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 38
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 11:23 am

ila: Rilek Sudah Rilek Sudah doakan x lah x jadi...susah nak buat ni...mesti banyak bantahan dari rakyat..benda ni menyusakkan rakyat je...

_________________
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
avatar

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 32
Location : johor bahru

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 2:41 pm

jao-ala bli jer kete bru...
abz citer...

k.ila-kalau abz byar jual lagi bgus...
dpat nek kete bru ag kan...
hehehehehe...
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
avatar

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 32
Location : johor bahru

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 2:42 pm

jao-ala bli jer kete bru...
abz citer...

k.ila-kalau abz byar jual lagi bgus...
dpat nek kete bru ag kan...
hehehehehe...
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 37
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 2:45 pm

jao ~ amin mudah mudahan x jadi nak nyerr.... Berdoa

mamer ~ amboi sedap jerkkk bunyi kan..... yg nak membayar tu bengkok....utang x abis2..... Question Nanes Wew
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
avatar

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 32
Location : johor bahru

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 2:47 pm

ala xpe la ley rase kete bru ag kan...
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 37
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 2:56 pm

yerr la tu... Lalala
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
avatar

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 32
Location : johor bahru

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 3:02 pm

iye la....
nape xpecaye ke hehehehehe...
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
avatar

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 38
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Wed May 12, 2010 9:35 am

kena caya baru dapat baru...

_________________
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 37
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Wed May 12, 2010 12:42 pm

jao / mamer ~ Kusut
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
avatar

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 38
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Wed May 12, 2010 2:07 pm

ila: Rilek Sudah Rilek Sudah Rilek Sudah

_________________
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
avatar

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 32
Location : johor bahru

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Wed May 12, 2010 2:13 pm

k.ila Gelak Sakan Gelak Sakan Gelak Sakan
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 37
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Wed May 12, 2010 5:29 pm

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   

Back to top Go down
 
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Southern Wheel Motorsports :: All About Cars :: Discussion About Car Issues-
Jump to: