HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Forum Baru Southern Wheel Motorsports
Tue Nov 22, 2011 5:22 pm by Admin
[size=18]Assalamualaikum Dan Salam 1 Southern Wheel Motorsports

Di sini saya ingin mengumumkan bahawa kita akan meggunakan forum baru di



http://www.southernwheel.org/v2/



Saya akan memindah thread-thread lama di forum baru tersebut,untuk itu,kepada semua,saya inginkan kerjasama dari anda semua supaya daftar di


http://www.southernwheel.org/v2/


Sekian,terima kasih

http://www.southernwheel.org/v2/

Comments: 0
FORUM WILL BE CLOSED FOR RENOVATION
Thu Nov 04, 2010 7:51 pm by Mayat
Salam 1 SW..

PERHATIAN! PIHAK WEBMASTER AKAN MENUTUP FORUM UNTUK KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN PADA 1 TARIKH YANG AKAN DIBERITAHU KELAK. PENYELENGGARAAN INI ADALAH BAGI PERSEDIAAN MENYAMBUT 2011.

SEKIAN..

Comments: 1
Project Announcement
Wed Apr 22, 2009 7:53 pm by Mayat
Any SW Project Will Be Announce Here


Comments: 11
Top posters
Jao
 
Mayat
 
Jawa Evo
 
KaiyumSW
 
amOy
 
misz ila
 
ein
 
bulan2150
 
aRe-Jack
 
eila_punk
 
Latest topics
» Gambar Convoi Ke Marina Cove Resort Perak 18~19~20 jun 2010
Fri Feb 03, 2012 1:30 pm by giatream

» Forum Baru Southern Wheel Motorsports
Tue Nov 22, 2011 5:22 pm by Admin

» Osiris For Men Cheap Shoes
Sun Jul 31, 2011 7:01 pm by Guest

» USA & Canada Flower Delivery
Sun Jul 31, 2011 4:10 am by Guest

» hippie dating dating milwaukee speed
Fri Jul 29, 2011 7:23 pm by Guest

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
Fri Jul 29, 2011 12:50 pm by Guest

» adult finder friend houston in man seeking woman dating site single free search
Fri Jul 29, 2011 9:48 am by Guest

» Viagra Generico. viagra para hombres
Thu Jul 28, 2011 4:56 pm by Guest

» He didn; t have any problems whatsoever.
Thu Jul 28, 2011 10:10 am by Guest


Share | 
 

 half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 36
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 11:19 am

yerr kot nak ikut singapore..... sbb tu org singpore beli keta mahal2 kan.... sbb dier tau x leh pakai lama.... abis bayar jerrr jual semula.... Question abis org yg x berapa nak senang ni susah la... Nanes Nanes
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
avatar

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 38
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 11:23 am

ila: Rilek Sudah Rilek Sudah doakan x lah x jadi...susah nak buat ni...mesti banyak bantahan dari rakyat..benda ni menyusakkan rakyat je...

_________________
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
avatar

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 31
Location : johor bahru

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 2:41 pm

jao-ala bli jer kete bru...
abz citer...

k.ila-kalau abz byar jual lagi bgus...
dpat nek kete bru ag kan...
hehehehehe...
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
avatar

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 31
Location : johor bahru

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 2:42 pm

jao-ala bli jer kete bru...
abz citer...

k.ila-kalau abz byar jual lagi bgus...
dpat nek kete bru ag kan...
hehehehehe...
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 36
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 2:45 pm

jao ~ amin mudah mudahan x jadi nak nyerr.... Berdoa

mamer ~ amboi sedap jerkkk bunyi kan..... yg nak membayar tu bengkok....utang x abis2..... Question Nanes Wew
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
avatar

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 31
Location : johor bahru

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 2:47 pm

ala xpe la ley rase kete bru ag kan...
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 36
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 2:56 pm

yerr la tu... Lalala
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
avatar

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 31
Location : johor bahru

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Tue May 11, 2010 3:02 pm

iye la....
nape xpecaye ke hehehehehe...
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
avatar

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 38
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Wed May 12, 2010 9:35 am

kena caya baru dapat baru...

_________________
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 36
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Wed May 12, 2010 12:42 pm

jao / mamer ~ Kusut
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
avatar

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 38
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Wed May 12, 2010 2:07 pm

ila: Rilek Sudah Rilek Sudah Rilek Sudah

_________________
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
avatar

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 31
Location : johor bahru

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Wed May 12, 2010 2:13 pm

k.ila Gelak Sakan Gelak Sakan Gelak Sakan
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 36
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   Wed May 12, 2010 5:29 pm

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   

Back to top Go down
 
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Custom Prowler Half Doors (Link to ArcticChat)
» Coach Reilly will be only to happy to hang half a hundred on BG's defense next weekend.
» Indy All Women's Half marathon Inaugural
» kildare second half facts
» Another big PR in the Parks Half Marathon: Race Report

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Southern Wheel Motorsports :: All About Cars :: Discussion About Car Issues-
Jump to: