HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Forum Baru Southern Wheel Motorsports
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeTue Nov 22, 2011 5:22 pm by Admin
[size=18]Assalamualaikum Dan Salam 1 Southern Wheel Motorsports

Di sini saya ingin mengumumkan bahawa kita akan meggunakan forum baru di



http://www.southernwheel.org/v2/



Saya akan memindah thread-thread lama di forum baru tersebut,untuk itu,kepada semua,saya inginkan kerjasama dari anda semua supaya daftar di


http://www.southernwheel.org/v2/


Sekian,terima kasih

http://www.southernwheel.org/v2/

Comments: 0
FORUM WILL BE CLOSED FOR RENOVATION
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeThu Nov 04, 2010 7:51 pm by Mayat
Salam 1 SW..

PERHATIAN! PIHAK WEBMASTER AKAN MENUTUP FORUM UNTUK KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN PADA 1 TARIKH YANG AKAN DIBERITAHU KELAK. PENYELENGGARAAN INI ADALAH BAGI PERSEDIAAN MENYAMBUT 2011.

SEKIAN..

Comments: 1
Project Announcement
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeWed Apr 22, 2009 7:53 pm by Mayat
Any SW Project Will Be Announce Here


Comments: 11
Top posters
Jao
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_lcaphalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_voting_barhalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_rcap 
Mayat
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_lcaphalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_voting_barhalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_rcap 
Jawa Evo
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_lcaphalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_voting_barhalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_rcap 
KaiyumSW
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_lcaphalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_voting_barhalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_rcap 
amOy
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_lcaphalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_voting_barhalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_rcap 
misz ila
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_lcaphalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_voting_barhalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_rcap 
ein
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_lcaphalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_voting_barhalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_rcap 
bulan2150
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_lcaphalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_voting_barhalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_rcap 
aRe-Jack
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_lcaphalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_voting_barhalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_rcap 
eila_punk
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_lcaphalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_voting_barhalf cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... I_vote_rcap 
Latest topics
» Gambar Convoi Ke Marina Cove Resort Perak 18~19~20 jun 2010
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri Feb 03, 2012 1:30 pm by giatream

» Forum Baru Southern Wheel Motorsports
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeTue Nov 22, 2011 5:22 pm by Admin

» Osiris For Men Cheap Shoes
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeSun Jul 31, 2011 7:01 pm by Guest

» USA & Canada Flower Delivery
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeSun Jul 31, 2011 4:10 am by Guest

» hippie dating dating milwaukee speed
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri Jul 29, 2011 7:23 pm by Guest

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri Jul 29, 2011 12:50 pm by Guest

» adult finder friend houston in man seeking woman dating site single free search
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri Jul 29, 2011 9:48 am by Guest

» Viagra Generico. viagra para hombres
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeThu Jul 28, 2011 4:56 pm by Guest

» He didn; t have any problems whatsoever.
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeThu Jul 28, 2011 10:10 am by Guest


Share
 

 half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Kerani
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
Kerani

Posts : 171
Join date : 2009-02-16
Age : 36
Location : JB

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeSun May 02, 2010 3:30 pm

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....
berikan pendapat anda.... Just Bring It Thumb Up Menung scratch study Joget Tatotnyee Poning No No No Nanes Opocot Marah Ni Sad Pelik [center]
Back to top Go down
View user profile
Kerani
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
Kerani

Posts : 171
Join date : 2009-02-16
Age : 36
Location : JB

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeSun May 02, 2010 3:37 pm

semua:
adakah ia akan menjejaskan industri pemotoran malaysia jika half cut tidak di lupuskan..berlakunya lambakan barang yang tidak terpakai...
dan juga adakah ia akan menjejaskan mat-mat kete turbo..untuk mengupgratekan enjin bagi sampai pecah...

cuba bincang isu ini....mungkin ia sangat penting untuk kita yang nak mencari barang 2nd untuk kereta kita.....

bincang-bincangkan la dan selamat beramal
apekah scratch Majok Woo Woo
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
eila_punk

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 38
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeTue May 04, 2010 4:36 pm

uihhh keta aku x sempat lagi nak convert 99 Adoyai ..... baru dapat bonet depan.... Nanes Nanes
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
Jao

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 39
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeTue May 04, 2010 9:49 pm

susah jgk mcm i..nak beli baru dah tentu mahal....xkan lah rosak je nak beli baru....harap2 cdgn ni x jadi dan kerajaan malaysia kena pikir baik buruk dan kesannya....x semua rakyat malaysia senang2....

_________________
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Mybannerblinky79646642baw9
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
eila_punk

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 38
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeThu May 06, 2010 1:53 pm

jao ~ Setuju haha...setuju sangt2.... harap diorng ni kene la pikir rakyat yg x berapa nak senang ni kan....tp klu cam kau susah skit la jao ....sbb klu kau gear box rosak skit jerr terus tukar enjin Wekk Wekk .... tu dah citer laen plak la kan...tu bukan kurang senang...tp terlebih senang....hahaha Gelak Sakan Gelak Sakan
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
Jao

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 39
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeThu May 06, 2010 3:13 pm

ila: terima kasih banyak2 doakan lebih2x senang..hahaha

ila lg: memang lah gear box rosak..tapi dari engin baru tukar enjin zaman 80an punya..hahaha

all: berdoalah mudahan x jadi halfcut dilupuskan

_________________
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Mybannerblinky79646642baw9
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
eila_punk

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 38
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeThu May 06, 2010 3:41 pm

aminnnn..... aku pon x siap convert lg..... cian pang... x tercapai impian dierr nanti.... Nanes
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
mamer

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 33
Location : johor bahru

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeThu May 06, 2010 4:25 pm

ala taun nie maseh ader lagi....
boleh lagi 2..... Smile
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
Jao

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 39
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri May 07, 2010 9:19 am

mamer: habis tahu depan mcm mana? lagi2 yg baru nak simpan duit....hehe

_________________
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Mybannerblinky79646642baw9
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
mamer

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 33
Location : johor bahru

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri May 07, 2010 9:53 am

simpan untuk kawen la plak....hahahaha....
lmbt sangat sape suruh.....
ikot peredaran zaman wak ei.....
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
Jao

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 39
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri May 07, 2010 12:55 pm

mamer: masalah yg dah kawin mcm mana plak...

mamer lagi: yg aku pikirkakan untuk generasi masa depan....x merasa lah nak pakai turbo mcm ni..hehehe

_________________
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Mybannerblinky79646642baw9
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
eila_punk

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 38
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri May 07, 2010 1:01 pm

ntah....kitaorg pon x sempat lg nak masuk B18C ... Wekk Wekk Lalala Gelak Sakan
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
mamer

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 33
Location : johor bahru

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri May 07, 2010 1:11 pm

hehehehehe.... Smile
jao-mmg la tapi esok2 die org akan advan dari kite mane taw kan...
time 2 kite tgok jew la hehehehe....

k.ila-taun nie boleh masuk gak...
cakap gan tokey halfcut 2 utang boleh tak....
hehehehe..... Gelak Sakan
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
Jao

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 39
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri May 07, 2010 1:14 pm

mamer: tapi zaman akan datang aku ingat semua beli kereta dah canggih2 dah...package siap engin kot...

mamer: Setuju kekeke

_________________
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Mybannerblinky79646642baw9
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
mamer

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 33
Location : johor bahru

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri May 07, 2010 1:29 pm

jao-xpayah nak susah payah kan....
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
Jao

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 39
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri May 07, 2010 1:54 pm

mamer: betul2..harap2 anak kita lah yg pakai..aku pun boleh tumpang senang dan hajat yg x tercapak nak beli evo 10 ni

_________________
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Mybannerblinky79646642baw9
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
mamer

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 33
Location : johor bahru

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri May 07, 2010 1:56 pm

jao-time die bkan evo 10 to...
da evo 20 da....
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
Jao

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 39
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri May 07, 2010 3:23 pm

mamer: laju mcm kilat..senang nak g masjid...

all: apapun halfcut ni jgn lah dilupuskan...xkan nak tukar barang2 kecik semua nak beli baru kan???

_________________
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Mybannerblinky79646642baw9
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
mamer

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 33
Location : johor bahru

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeFri May 07, 2010 3:39 pm

betol..3x
Back to top Go down
View user profile
Kerani
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
Kerani

Posts : 171
Join date : 2009-02-16
Age : 36
Location : JB

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeSat May 08, 2010 1:05 am

jao: aku dengar kerajaan nak ambik balik gudang2 yang jual barang2 kete ni....
kerajaan nak kita guna kete baru jerk.....kete atas 15thn nak dilupuskan....
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
Jao

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 39
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeSat May 08, 2010 9:16 am

kerani: mana ko dgr cerita ni..teruk lah mcm ni...jawapanya kita kena berhutang sampai mati lah mcm ni..x leh simpan kereta atas 15 tahun

_________________
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Mybannerblinky79646642baw9
Back to top Go down
View user profile
Kerani
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
Kerani

Posts : 171
Join date : 2009-02-16
Age : 36
Location : JB

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeMon May 10, 2010 12:04 am

jao: malaysia nak ikut sgpore...aku pun tak tau nak buat camaner.....ingat nak sarong evo3...dengar jer berita ni tak jadi lak Sad Bzzzzz Pelik
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
Jao

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 39
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeMon May 10, 2010 7:47 pm

mayat: singapore tu dah kaya..x boleh lah nak samakan dgn malaysia...mcm mna pun aku x setuju?

_________________
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Mybannerblinky79646642baw9
Back to top Go down
View user profile
mamer
Southern Wheel Members
Southern Wheel Members
mamer

Posts : 143
Join date : 2009-01-26
Age : 33
Location : johor bahru

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeTue May 11, 2010 9:51 am

jao- Setuju
Back to top Go down
View user profile
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
Jao

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 39
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitimeTue May 11, 2010 10:08 am

mamer: Best

_________________
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Mybannerblinky79646642baw9
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Empty
PostSubject: Re: half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....   half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan .... Icon_minitime

Back to top Go down
 
half cut akan di lupuskan pada tahun hadapan ....
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Custom Prowler Half Doors (Link to ArcticChat)
» Coach Reilly will be only to happy to hang half a hundred on BG's defense next weekend.
» Indy All Women's Half marathon Inaugural
» Another big PR in the Parks Half Marathon: Race Report
» Hawthorn Half Day 12 Hour Ultra

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Southern Wheel Motorsports :: All About Cars :: Discussion About Car Issues-
Jump to: