HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Forum Baru Southern Wheel Motorsports
Tue Nov 22, 2011 5:22 pm by Admin
[size=18]Assalamualaikum Dan Salam 1 Southern Wheel Motorsports

Di sini saya ingin mengumumkan bahawa kita akan meggunakan forum baru di



http://www.southernwheel.org/v2/



Saya akan memindah thread-thread lama di forum baru tersebut,untuk itu,kepada semua,saya inginkan kerjasama dari anda semua supaya daftar di


http://www.southernwheel.org/v2/


Sekian,terima kasih

http://www.southernwheel.org/v2/

Comments: 0
FORUM WILL BE CLOSED FOR RENOVATION
Thu Nov 04, 2010 7:51 pm by Mayat
Salam 1 SW..

PERHATIAN! PIHAK WEBMASTER AKAN MENUTUP FORUM UNTUK KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN PADA 1 TARIKH YANG AKAN DIBERITAHU KELAK. PENYELENGGARAAN INI ADALAH BAGI PERSEDIAAN MENYAMBUT 2011.

SEKIAN..

Comments: 1
Project Announcement
Wed Apr 22, 2009 7:53 pm by Mayat
Any SW Project Will Be Announce Here


Comments: 11
Top posters
Jao
 
Mayat
 
Jawa Evo
 
KaiyumSW
 
amOy
 
misz ila
 
ein
 
bulan2150
 
aRe-Jack
 
eila_punk
 
Latest topics
» Gambar Convoi Ke Marina Cove Resort Perak 18~19~20 jun 2010
Fri Feb 03, 2012 1:30 pm by giatream

» Forum Baru Southern Wheel Motorsports
Tue Nov 22, 2011 5:22 pm by Admin

» Osiris For Men Cheap Shoes
Sun Jul 31, 2011 7:01 pm by Guest

» USA & Canada Flower Delivery
Sun Jul 31, 2011 4:10 am by Guest

» hippie dating dating milwaukee speed
Fri Jul 29, 2011 7:23 pm by Guest

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
Fri Jul 29, 2011 12:50 pm by Guest

» adult finder friend houston in man seeking woman dating site single free search
Fri Jul 29, 2011 9:48 am by Guest

» Viagra Generico. viagra para hombres
Thu Jul 28, 2011 4:56 pm by Guest

» He didn; t have any problems whatsoever.
Thu Jul 28, 2011 10:10 am by Guest


Share | 
 

 guest comer

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
poyo
Guest



PostSubject: guest comer   Thu Apr 29, 2010 2:50 pm

Salam utk semua warga SW
aku poyo, guest jer kat forum ni..
Dah lama aku kenal sw ni, sgt lama..cuma aku tgk dari jauh je la perkembangan korang.. semoga korang terus maju Smile
Back to top Go down
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 36
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: guest comer   Thu Apr 29, 2010 3:33 pm

Salam poyo.... ko ni org maner... so dah kenal kenapa x joint jerr... Poning
Back to top Go down
View user profile
poyo
Guest



PostSubject: Re: guest comer   Fri Apr 30, 2010 10:59 am

Aku org jb. Wink
Back to top Go down
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
avatar

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 38
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

PostSubject: Re: guest comer   Fri Apr 30, 2010 3:09 pm

poyo: orang jb orang mana ea....kenal dgn siapa2 ea...

_________________
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 36
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: guest comer   Fri Apr 30, 2010 3:17 pm

ntah kau ni poyo....memang poyo la kau ni.....Wekk Wekk
juba la specific skit.....org jawa kata terang n nyata.....
Bandaraya tu johor la jugak...hehehe.... WI tu johor la jugak.... x gitu....huhuhu lol!
Back to top Go down
View user profile
poyo
Guest



PostSubject: Re: guest comer   Fri Apr 30, 2010 3:34 pm

aku org jb.. aku kenal ko la jao.. tapi aku xglemer.. ko x kenal aku pnya..
Back to top Go down
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
avatar

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 38
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

PostSubject: Re: guest comer   Fri Apr 30, 2010 4:31 pm

POYO: cheh ko..nak bermadah pujangga plak..siapa gerangan tuan badan ni...bagi tahu lah...

_________________
Back to top Go down
View user profile
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 36
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: guest comer   Fri Apr 30, 2010 5:42 pm

haha...suspen sehhh si poyo ni....Tatotnyee
cari jao...jgn x cari...hehe... Wekk Wekk
Back to top Go down
View user profile
poyo
Guest



PostSubject: Re: guest comer   Fri Apr 30, 2010 6:13 pm

eila: takut ker si jao ni haha Gelak Sakan
tu anak eila ker..
Back to top Go down
eila_punk
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 328
Join date : 2009-01-12
Age : 36
Location : Pontian,Tmn Universiti, Skudai

PostSubject: Re: guest comer   Fri Apr 30, 2010 6:19 pm

poyo ~ ader kebarangkalian la....seram kot.... Wekk Wekk

poyo lg ~ a'ah tu anak no 2..... naper cam adik kerrr...huhu Wekk Wekk lol!
Back to top Go down
View user profile
Rezz
Guest



PostSubject: Salam Perkenalan   Sun Aug 01, 2010 6:36 pm

Salam buat rakan2 SW,

Nama aku Rezz, br pindah JB bulan Nov '09. Aku terperasan rakan2 SW masa join MyNazaKia (MNKC) Club's convoy trip ke Teluk Batik Jun baru2 ni. Currently, Im a members of a few car club mcm MNKC, KiaForteMalaysia (KFM) & MyForte Club (MFC) - Forte ada 2 club skrg ni hehe...Since Im new in JB, nak gak tau apa xtvt kelab keta kat Johor ni ie, kalu TT katner, kalu convoy ke mana etc. Mungkin 1 hari nanti aku bole join gathering korang, jst nak kenal2 & merapatkan silaturrahim... Smile
Back to top Go down
Jao
Tuan Presiden
Tuan Presiden
avatar

Posts : 5312
Join date : 2008-12-06
Age : 38
Location : PONTIAN/GELANG PATAH

PostSubject: Re: guest comer   Tue Aug 03, 2010 2:15 am

salam rezz..

selamat datng ke forum sw,, rezz sekarang ni ddk JB kat mana ea> mana lah tahu kita boleh lah jumpa dan borak...kelab sw ni memang mcm2 aktivit yg kita buat.baru2 ni kita baru je habis kejohanan badminton antara cawangan sw seluruh johor dan perjumpaan terbesar sw...

masa g telok batik tu ada jgk perasan dgn team nazakia...cuma mgkn x kenal lagi kan dan mcm mana rezz dapat tahu mengenai dalam forum ni ea...

apa2 hal rezz boleh call no ni 0177057794..jao...

rezz: welcome

_________________
Back to top Go down
View user profile
poyo
Guest



PostSubject: Tahniah   Mon Dec 27, 2010 7:33 pm

Tahniah diucap utk SW W.I kerana berjaya menganjurkan Kerja Amal di Persatuan Penjagaan Kanak Terencat Akal. Aku sokong sgt aktiviti kebajikan mcm ni. Harap teruskan lg utk masa hadapan.
Aku cdgkan rumah kanak2 cacat penglihatan. Menyentuh hati kalau korang g sne.. Sekali lagi tahniah utk SW
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: guest comer   

Back to top Go down
 
guest comer
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» D'Feeters Thanksgiving Showcase Guest Players
» New comer with an old one.
» Goalkeeper looking to guest play
» guest play in tournaments
» Guest Players Wanted in Dallas

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Southern Wheel Motorsports :: Administration :: Guestbook-
Jump to: